Novi dresovi za nove šampione iz Čelinca i Gradiške: Oprema iz Mozzarta za FK Šnjegotina i FK Mladost

GS
Oprema iz Mozzarta za FK Šnjegotina i FK Mladost
Foto: Mozzart | Oprema iz Mozzarta za FK Šnjegotina i FK Mladost

Za velike uspjehe ponekad je potreban samo mali podsticaj.

U brojnim klubovima nižih liga sanjaju velike sportske snove, ali i da zaigraju u kvalitetnoj opremi poput prvoligaša i premijerligaša.

Tu priliku igračima FK Šnjegotina i FK Mladost Seferovci dala je kompanija Mozzart kroz donaciju u akciji „Novi dresovi za nove šampione". 

"Prvenstveno želimo da izrazimo veliku zahvalnost prema kompaniji Mozzart što su prepoznali trud i rad naše ekipe. Momci su prezadovoljni kvalitetom i dizajnom opreme koja je prva liga" kaže Dalibor Vujičić, predsjednik FK Šnjegotina, Čelinac. 

Klub ove godine proslavlja veliki jubilej. Za dvije decenije rada, okupili su više od 100 članova u seniorskoj i omladinskim selekcijama.  

 

Dok se seniori takmiče u Četvrtoj područnoj ligi Banjaluka, omladinci vrijedno treniraju i igraju na turnirima. Prvotimci su prvi na tabeli na jesenjem dijelu sezone. Zbog toga ne kriju ambicije da održe poziciju u nastavku takmičenja, ali i da se plasiraju u viši rang budu li imali dovoljno finansija.

Klub se više puta okitio titulom najboljeg sportskog kolektiva Opštine Čelinac. 

Osvajali su i posebne nagrade Opštine, a više puta su iz njihovih redova birani najbolji sportisti i sportski radnici u Čelincu. Bili su pobjednici Međunarodnog turnira u Nirnbergu 2018. godine, te prvaci Međuopštinske lige kada su se plasirali u Treću ligu RS. 

Punu podršku u radu imaju od Opštine, a tu su i brojni entuzijasti i prijatelji kluba među kojima je sada i kompanija Mozzart. 

Ujedno, sada imaju zajedničkog prijatelja sa klubom FK Mladost Seferovci kojem je takođe stigao poklon iz Mozzarta. 

"Nikad nismo dobili ni od koga bilo kakvu pomoć osim od Mozzarta. Zato ćemo sa zadovoljstvom nositi nove dresove. Igračima je to veliko zadovoljstvo i ponos, pa se veoma zahvaljujemo našem jedinom donator" kaže Goran Vidović, direktor FK Mladost Seferovci, Gradiška.

Klub iz okoline Gradiške gaji tradiciju od pola vijeka, a održava ga grupa entuzijasta iz sela Seferovci. Najveći uspjeh su im minute koje su igrali u Trećoj ligi RS.     

Sada su seniori četvrti na tabeli Opštinske lige Gradiška, a ambicija im je da u narednom periodu uđu u viši rang takmičenja. 

To bi moglo da im se ostvari u novim Mozzart dresovima koji su do sada donijeli sreću stotinama klubova širom BiH. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana