Норвежани зову Грујића

Д. Р.
Норвежани зову Грујића

Бањалука - У прољећне битке на премијерлигашким теренима Борац би могао да крене без капитена Владана Грујића (33) који на столу има понуду једног норвешког клуба.

Искусни фудбалер је у сезони 2008/09 носио дрес тадашњег прволигаша Норвешке Моса, а сада још увијек размишља да ли ће да прихвати позив. Према ријечима спортског директора Борца Слободана Старчевића, садашњи клуб неће му правити проблеме уколико одлучи да напусти Градски стадион.

- Грујић је дијете Борца и својим понашањем током свих ових година заслужио је да му изађемо у сусрет. Биће нам тешко да играмо без њега у наставку првенства, али разумијем његову жељу за одласком, јер је понуда из Норвешке врло озбиљна, мислим да се ради о трогодишњој сарадњи - рекао је Старчевић.

Са или без капитена, Бањалучани ће у уторак одиграти први контролни меч против Крупе, а претпосљедњег дана јануара путују у Новиград на двонедјељне припреме. Од 31. јануара до 8. фебруара учествоваће на турниру Истра Винтер куп, а у групној фази играће против словеначког Заврча (31. јануар), члана Јелен суперлиге Србије Новог Пазара (2. фебруар) и на крају против словеначког трећелигаша Илирије (5. фебруар). У зависности од учинка у групи 7. или 8. фебруара одиграће меч за пласман.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана