Norvežani zovu Grujića

D. R.
Norvežani zovu Grujića

Banjaluka - U proljećne bitke na premijerligaškim terenima Borac bi mogao da krene bez kapitena Vladana Grujića (33) koji na stolu ima ponudu jednog norveškog kluba.

Iskusni fudbaler je u sezoni 2008/09 nosio dres tadašnjeg prvoligaša Norveške Mosa, a sada još uvijek razmišlja da li će da prihvati poziv. Prema riječima sportskog direktora Borca Slobodana Starčevića, sadašnji klub neće mu praviti probleme ukoliko odluči da napusti Gradski stadion.

- Grujić je dijete Borca i svojim ponašanjem tokom svih ovih godina zaslužio je da mu izađemo u susret. Biće nam teško da igramo bez njega u nastavku prvenstva, ali razumijem njegovu želju za odlaskom, jer je ponuda iz Norveške vrlo ozbiljna, mislim da se radi o trogodišnjoj saradnji - rekao je Starčević.

Sa ili bez kapitena, Banjalučani će u utorak odigrati prvi kontrolni meč protiv Krupe, a pretposljednjeg dana januara putuju u Novigrad na dvonedjeljne pripreme. Od 31. januara do 8. februara učestvovaće na turniru Istra Vinter kup, a u grupnoj fazi igraće protiv slovenačkog Zavrča (31. januar), člana Jelen superlige Srbije Novog Pazara (2. februar) i na kraju protiv slovenačkog trećeligaša Ilirije (5. februar). U zavisnosti od učinka u grupi 7. ili 8. februara odigraće meč za plasman.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana