Најбољи млади бициклисти из Српске у Требињу

Г.С.
Најбољи млади бициклисти из Српске у Требињу

ТРЕБИЊЕ -Најбољи млади бициклисти из Републике Српске од данас до недјеље бораве у Требињу, гдје ће обавити припреме за предстојећу сезону.

Бициклистички савез Републике Српске на овај начин је показао да води рачуна о младим надама овог спорта, те осигурао све потребне услове за боравак у најјужнијем граду Српске. 

-Требиње је једна од најбољих локација у овом дијелу Европе за зимско-прољећне припреме, а поред тога је и град у Републици Српској у којем су услови за тренинге врхунски. Овај град је увијек био бастион спорта, са којим смо током свих ових година имали врхунску сарадњу. Требиње се већ показало као одличан домаћин јер је управо овдје одржано једно од најбољих Балканских првенстава 2019. године. Клубови су послали своје најбоље такмичаре како би се што квалитетније припремили за сезону која стартује већ у априлу. Надамо се да ће ову прилику да искористе на најбољи начин јер ће само тако успјети да одговоре на све изазове који их очекују", рекао је директор Бициклистичког савеза Републике Српске Владимир Куваља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Ћосић у Борцу
Ћосић у Борцу
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана