Najbolji mladi biciklisti iz Srpske u Trebinju

G.S.
Najbolji mladi biciklisti iz Srpske u Trebinju

TREBINjE -Najbolji mladi biciklisti iz Republike Srpske od danas do nedjelje borave u Trebinju, gdje će obaviti pripreme za predstojeću sezonu.

Biciklistički savez Republike Srpske na ovaj način je pokazao da vodi računa o mladim nadama ovog sporta, te osigurao sve potrebne uslove za boravak u najjužnijem gradu Srpske. 

-Trebinje je jedna od najboljih lokacija u ovom dijelu Evrope za zimsko-proljećne pripreme, a pored toga je i grad u Republici Srpskoj u kojem su uslovi za treninge vrhunski. Ovaj grad je uvijek bio bastion sporta, sa kojim smo tokom svih ovih godina imali vrhunsku saradnju. Trebinje se već pokazalo kao odličan domaćin jer je upravo ovdje održano jedno od najboljih Balkanskih prvenstava 2019. godine. Klubovi su poslali svoje najbolje takmičare kako bi se što kvalitetnije pripremili za sezonu koja startuje već u aprilu. Nadamo se da će ovu priliku da iskoriste na najbolji način jer će samo tako uspjeti da odgovore na sve izazove koji ih očekuju", rekao je direktor Biciklističkog saveza Republike Srpske Vladimir Kuvalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana