МРК Слога заслужује подршку Министарства

Д.Д.
МРК Слога заслужује подршку Министарства

БАЊАЛУКА – Представници Рукометног клуба Слога имали су данас у Бањалуци састанак са ​министром породице, омладине и спорта Селмом Чабрић о ситуацију у клубу, оствареним резултатима и плановима за будућност.

На састанку је наглашена важност развоја омладинског погона клуба и омасовљења рукомета као спорта како у Добоју, тако и широм Републике Српске.

-Рукометни клуб „Слога“ је један од наша два највећа рукометна клуба и свакако да заслужује подршку ресорног министарства када је ријеч о улагању у развој клуба, али и превазилажењу потешкоћа с којима се суочавају бројни спортски колективи – истакла је Чабрић.

Она је нагласила да ће се у сарадњи са Рукометним савезом Републике Српске, у наредном периоду, радити на оснаживању омладинског погона у клубовима али да ће бити настављена и подршка сениорским екипама. Састанку су присуствовали предсједник Скупштине МРК Слога Добој Војислав Рађа, предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умићевић и народни посланик из Добоја, Срђан Тодоровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана