MRK Sloga zaslužuje podršku Ministarstva

D.D.
MRK Sloga zaslužuje podršku Ministarstva

BANjALUKA – Predstavnici Rukometnog kluba Sloga imali su danas u Banjaluci sastanak sa ​ministrom porodice, omladine i sporta Selmom Čabrić o situaciju u klubu, ostvarenim rezultatima i planovima za budućnost.

Na sastanku je naglašena važnost razvoja omladinskog pogona kluba i omasovljenja rukometa kao sporta kako u Doboju, tako i širom Republike Srpske.

-Rukometni klub „Sloga“ je jedan od naša dva najveća rukometna kluba i svakako da zaslužuje podršku resornog ministarstva kada je riječ o ulaganju u razvoj kluba, ali i prevazilaženju poteškoća s kojima se suočavaju brojni sportski kolektivi – istakla je Čabrić.

Ona je naglasila da će se u saradnji sa Rukometnim savezom Republike Srpske, u narednom periodu, raditi na osnaživanju omladinskog pogona u klubovima ali da će biti nastavljena i podrška seniorskim ekipama. Sastanku su prisustvovali predsjednik Skupštine MRK Sloga Doboj Vojislav Rađa, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umićević i narodni poslanik iz Doboja, Srđan Todorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana