Млади такмичари Спина доминирају у БиХ: Стонотенисерима треба подршка

Г.С.
Млади такмичари Спина доминирају у БиХ: Стонотенисерима треба подршка

БАЊАЛУКА - Ђорђе Ћелић стонотенисер бањалучког Спина постао је шампион БиХ у кадетској конкуренцији, а у финалу је с 3:0 савладао клупског друга Никшу Весовића.

Обојица стонотенисера Спина изборили су наступе на Европском првенству у Загребу до 13 година, те Европском првенству за кадете и јуниоре које ће бити одржано у Пољској и Балканско првенство у Грчкој. Ћелић и Весовић су се окитили златом у паровима, Весовић је у миксу с Емином Ћерић био први, а Ћелић с Ањом Сладоје други, док су Вукашин Кецман и Огњен Давидовић у дублу заузели треће мјесто. Првенство које је одржано у Бањалуци било је изборно за А програм репрезентације БиХ.

- Није било лако јер су момци имали доста искушења. У неколико наврата враћали су се из резултатског минуса, али се све добро завршило. Очекује нас много наступа на којима су трошкови огромни. Надам се да су ови резултати, као и чињеница да смо годинама доминантни у млађим категоријама и имамо озбиљне међународне успјехе, позивница за компаније које могу да нам олакшају и дају подршку како би младићи наставили са успјесима - поручио је тренер Драган Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана