Mladi takmičari Spina dominiraju u BiH: Stonoteniserima treba podrška

G.S.
Mladi takmičari Spina dominiraju u BiH: Stonoteniserima treba podrška

BANjALUKA - Đorđe Ćelić stonoteniser banjalučkog Spina postao je šampion BiH u kadetskoj konkurenciji, a u finalu je s 3:0 savladao klupskog druga Nikšu Vesovića.

Obojica stonotenisera Spina izborili su nastupe na Evropskom prvenstvu u Zagrebu do 13 godina, te Evropskom prvenstvu za kadete i juniore koje će biti održano u Poljskoj i Balkansko prvenstvo u Grčkoj. Ćelić i Vesović su se okitili zlatom u parovima, Vesović je u miksu s Eminom Ćerić bio prvi, a Ćelić s Anjom Sladoje drugi, dok su Vukašin Kecman i Ognjen Davidović u dublu zauzeli treće mjesto. Prvenstvo koje je održano u Banjaluci bilo je izborno za A program reprezentacije BiH.

- Nije bilo lako jer su momci imali dosta iskušenja. U nekoliko navrata vraćali su se iz rezultatskog minusa, ali se sve dobro završilo. Očekuje nas mnogo nastupa na kojima su troškovi ogromni. Nadam se da su ovi rezultati, kao i činjenica da smo godinama dominantni u mlađim kategorijama i imamo ozbiljne međunarodne uspjehe, pozivnica za kompanije koje mogu da nam olakšaju i daju podršku kako bi mladići nastavili sa uspjesima - poručio je trener Dragan Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana