Микић: Било ме срамота какве глупости правимо

Д. Д.
Микић: Било ме срамота какве глупости правимо

БАЊАЛУКА - Тренер рукометаша Борца Мирко Микић био је бијесан након побједе над Херцеговином 28:27 у првенству БиХ.

Бањалучани су до побједе дошли голом из седмерца а током игре су опет имали  пуно грешака и мало је недостајало да гости чак и славе јер су имали плус два у финишу(22:24).

Микић је током протекле седмице радио на исправљању грешака које су његови играчи правили против Коњуха, али је очито да Борац ове сезоне има великих проблема и умало су дошли у ситуацију да се боре за опстанак.

-Јако лоше смо одиграли и то је нешто што ми причамо упорно. Понављам се али уз дужно поштовање према Херцеговини заиста немам ријечи којима би описао неке наше одлуке у појединим тренуцима већине играче. Знам колико година имају поједини играчи, али неке ствари се дефинитивно не могу толерисати. Мене заиста у појединим тренуцима помало и срамота какве глупости правимо. Ништа се није поправило у односу на прошлу утакмицу. Много грешака, много зицера смо промашили, разбранили смо њиховог голмана. Враћали их у игру неколико пута. Остаје да се погледамо. Да се одморимо и озбиљно да анализирамо па онда свако треба да размисли о својој улози у овом клубу и шта жели у животу и уопште од рукомета- поручио је Микић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана