Mikić: Bilo me sramota kakve gluposti pravimo

D. D.
Mikić: Bilo me sramota kakve gluposti pravimo

BANjALUKA - Trener rukometaša Borca Mirko Mikić bio je bijesan nakon pobjede nad Hercegovinom 28:27 u prvenstvu BiH.

Banjalučani su do pobjede došli golom iz sedmerca a tokom igre su opet imali  puno grešaka i malo je nedostajalo da gosti čak i slave jer su imali plus dva u finišu(22:24).

Mikić je tokom protekle sedmice radio na ispravljanju grešaka koje su njegovi igrači pravili protiv Konjuha, ali je očito da Borac ove sezone ima velikih problema i umalo su došli u situaciju da se bore za opstanak.

-Jako loše smo odigrali i to je nešto što mi pričamo uporno. Ponavljam se ali uz dužno poštovanje prema Hercegovini zaista nemam riječi kojima bi opisao neke naše odluke u pojedinim trenucima većine igrače. Znam koliko godina imaju pojedini igrači, ali neke stvari se definitivno ne mogu tolerisati. Mene zaista u pojedinim trenucima pomalo i sramota kakve gluposti pravimo. Ništa se nije popravilo u odnosu na prošlu utakmicu. Mnogo grešaka, mnogo zicera smo promašili, razbranili smo njihovog golmana. Vraćali ih u igru nekoliko puta. Ostaje da se pogledamo. Da se odmorimo i ozbiljno da analiziramo pa onda svako treba da razmisli o svojoj ulozi u ovom klubu i šta želi u životu i uopšte od rukometa- poručio je Mikić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana