Лесор: Сада схватам своју улогу и одговорност према тиму

Танјуг
Лесор: Сада схватам своју улогу и одговорност према тиму

БЕОГРАД - Центар Партизана Матијас Лесор изјавио је за клупску телевизију да је срећан што је добио прилику да ради са Жељком Обрадовићем и да се тако покаже у Евролиги. Француски центар током ове сезоне у Евролиги просјечно постиже 12 поена и остварује седам скокова, једну блокаду и једну украдену лопту.

"Не могу да кажем да сам очекивао нешто овако. Дошао сам овде да имам нови изазов у Еврокупу. Када сам овде потписао, циљ ми је био да помогнем тиму да се врати у Евролигу, било кроз Еврокуп или АБА лигу. Нисмо успели у томе, али смо се ипак вратили у Евролигу. Срећан сам што сам део овог тима и што сам добио прилику да играм за овог тренера и пред овим навијачима, макар у Еврокупу", истакао је Лесор.

Додаје да је сазрео као играч и да због тога боље функционише са саиграчима.

"То је најбоља ствар коју сам могао да пожелим. Осјећам сам се као да никада у Евролиги нисам добио приику да се покажем. Увек сам имао мању минутажу или нешто слично. Сада има прилику, а такође сам и зрелији играч. Схватам своју улогу и одговорност према тиму", изјавио је француски центар, уз осврт да је рад са Обрадовићем могао само да пожели. Он каже да је Обрадовић можда најбољи тренер икад у Европи.

"Он се вратио овде, прихватио нови изазов, нови притисак на себе. Освојио је девет Евролига, нема потребе да се било коме више доказује. Наравно да би људи у Србији полудели када би освојио и десету", закључио је Лесор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Ћосић у Борцу
Ћосић у Борцу
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана