Кошарка у колицима БиХ: ККИ "Врбас" наставља шампионску трку

ГС
Кошарка у колицима БиХ: ККИ "Врбас" наставља шампионску трку

БАЊАЛУКА - Послије освајања Купа Републике Српске на завршном турниру у Бијељини, играче ККИ "Врбас" очекује наставак борбе за титулу у Премијер лиги БиХ. Већ у недјељу, 14. априла, са почетком у 11 часова чека их мегдан са "Уна Саном" из Бихаћа која зна задати доста главобоље Бањалучанима. 

- Нисмо имали времена за славље након што смо поново приграбили пехар у Купу Републике Српске. Разлог је наредна првенствена обавеза која екипу очекује у дуелу са ривалом из Бихаћа. У досадашњем дијелу сезоне имамо максималан учинак и искрено се надам да ће тако бити и послије недјељног сусрета у којем смо ми домаћини - оптимистички је поручио Маринко Умичевић, предсједник Кошаркашког клуба инвалида "Врбас".

Владо Шврака је, осим трофеја у Купу Српске, добио признање за најбољег стријелца. И на овај начин је потврдио да се налази у доброј форми коју жели да настави и у дербију.

- Сигурно је да смо фаворити у овом мечу и сви вјерујемо да ћемо то оправдати и да ћемо остварити нову побједу. Желимо и ову такмичарску сезону да окончамо без пораза и са још једним шампионским насловом како бисмо наставили са доминацијом на овим просторима - рекао је Владо Шврака. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана