Košarka u kolicima BiH: KKI "Vrbas" nastavlja šampionsku trku

GS
Košarka u kolicima BiH: KKI "Vrbas" nastavlja šampionsku trku

BANjALUKA - Poslije osvajanja Kupa Republike Srpske na završnom turniru u Bijeljini, igrače KKI "Vrbas" očekuje nastavak borbe za titulu u Premijer ligi BiH. Već u nedjelju, 14. aprila, sa početkom u 11 časova čeka ih megdan sa "Una Sanom" iz Bihaća koja zna zadati dosta glavobolje Banjalučanima. 

- Nismo imali vremena za slavlje nakon što smo ponovo prigrabili pehar u Kupu Republike Srpske. Razlog je naredna prvenstvena obaveza koja ekipu očekuje u duelu sa rivalom iz Bihaća. U dosadašnjem dijelu sezone imamo maksimalan učinak i iskreno se nadam da će tako biti i poslije nedjeljnog susreta u kojem smo mi domaćini - optimistički je poručio Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida "Vrbas".

Vlado Švraka je, osim trofeja u Kupu Srpske, dobio priznanje za najboljeg strijelca. I na ovaj način je potvrdio da se nalazi u dobroj formi koju želi da nastavi i u derbiju.

- Sigurno je da smo favoriti u ovom meču i svi vjerujemo da ćemo to opravdati i da ćemo ostvariti novu pobjedu. Želimo i ovu takmičarsku sezonu da okončamo bez poraza i sa još jednim šampionskim naslovom kako bismo nastavili sa dominacijom na ovim prostorima - rekao je Vlado Švraka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana