Илић задовољан премијером: Показали смо се у најбољем свјетлу

Г.С.
Илић задовољан премијером: Показали смо се у најбољем свјетлу

МЕДУЛИН - Тренер фудбалера Крупе Владимир Илић задовољан је како је његов тим изгледао у првој припремној утакмици у Медулину, против тузланске Слободе (2:2) на турниру Медулин куп. Млади стручњак дао је шансу свим играчима.

- Одиграли смо веома динамичну утакмицу против противника који се такмичи у лиги изнад нас и мислим да морамо бити задовољни са свим што смо приказали. Радује ме што смо били изузетно мотивисани, такмичарски смо схватили ову утакмицу и презентовали себе у најбољем свјетлу. Почетком другог полувремена смо изгледали јако добро на терену, постигли два поготка и показали да се можемо такмичити са екипама које су у овом тренутку квалитетније од нас. Наредних дана нас очекује још утакмица и настојаћемо да поновимо све ово што смо урадили против Слободе - рекао је Илић.

Крупа други меч на Медулин купу игра сутра од 11 часова, а ривал је хрватски друголигаш Кустошија. Трећи дуел групне фазе на програму је у понедјељак, такође од 11 часова, а ривал је још један члан другог ранга хрватског фудбала Јарун из Загреба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана