Ilić zadovoljan premijerom: Pokazali smo se u najboljem svjetlu

G.S.
Ilić zadovoljan premijerom: Pokazali smo se u najboljem svjetlu

MEDULIN - Trener fudbalera Krupe Vladimir Ilić zadovoljan je kako je njegov tim izgledao u prvoj pripremnoj utakmici u Medulinu, protiv tuzlanske Slobode (2:2) na turniru Medulin kup. Mladi stručnjak dao je šansu svim igračima.

- Odigrali smo veoma dinamičnu utakmicu protiv protivnika koji se takmiči u ligi iznad nas i mislim da moramo biti zadovoljni sa svim što smo prikazali. Raduje me što smo bili izuzetno motivisani, takmičarski smo shvatili ovu utakmicu i prezentovali sebe u najboljem svjetlu. Početkom drugog poluvremena smo izgledali jako dobro na terenu, postigli dva pogotka i pokazali da se možemo takmičiti sa ekipama koje su u ovom trenutku kvalitetnije od nas. Narednih dana nas očekuje još utakmica i nastojaćemo da ponovimo sve ovo što smo uradili protiv Slobode - rekao je Ilić.

Krupa drugi meč na Medulin kupu igra sutra od 11 časova, a rival je hrvatski drugoligaš Kustošija. Treći duel grupne faze na programu je u ponedjeljak, takođe od 11 časova, a rival je još jedan član drugog ranga hrvatskog fudbala Jarun iz Zagreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana