Херцеговина на историјском наступу у Купу БиХ: Полуфинални дуел са Извиђачем

Д. Д.
Херцеговина на историјском наступу у Купу БиХ: Полуфинални дуел са Извиђачем

НЕВЕСИЊЕ – Пред рукометашима Херцеговине је историјски наступ у Купу БиХ. Екипа из Невесиња ће први пут играти финални турнир, а ривал у полуфиналу биће им нови шампион БиХ Извиђач.

У првенственом дуелу Херцеговина је успјела да изненади сјајног противника и одигра неријешено у Љубушком, али сад Извиђач жели да се окити дуплом круном.

- Извиђач је заиста квалитетан ривал што је доказао у првенству гдје је освојио титулу шампиона и сад ће покушати да освоји и Куп БиХ, те комплетира дуплу круну. Свакако су они пред овај меч фаворити. Међутим, изненадили смо их у Љубушком и показали смо да можемо да играмо и трудићемо се да одиграмо што боље и у полуфиналу Купа. Ове сезоне смо равноправно играли са противницима из врха првенства тако да имамо чему да се надамо. Наравно да се не предајемо пред полуфинале, ово је први историјски наступ на завршном турниру тако да ћемо настојати да одиграмо што боље - поручио је искусни Дарко Драговић.

У полуфиналу у суботу се састају Вогошћа - Слобода (15 часова), Херцеговина - Извиђач (17.30). Финале је у недјељу, 28. маја у 17 часова. Домаћин турнира је Вогошћа

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана