Hercegovina na istorijskom nastupu u Kupu BiH: Polufinalni duel sa Izviđačem

D. D.
Hercegovina na istorijskom nastupu u Kupu BiH: Polufinalni duel sa Izviđačem

NEVESINjE – Pred rukometašima Hercegovine je istorijski nastup u Kupu BiH. Ekipa iz Nevesinja će prvi put igrati finalni turnir, a rival u polufinalu biće im novi šampion BiH Izviđač.

U prvenstvenom duelu Hercegovina je uspjela da iznenadi sjajnog protivnika i odigra neriješeno u Ljubuškom, ali sad Izviđač želi da se okiti duplom krunom.

- Izviđač je zaista kvalitetan rival što je dokazao u prvenstvu gdje je osvojio titulu šampiona i sad će pokušati da osvoji i Kup BiH, te kompletira duplu krunu. Svakako su oni pred ovaj meč favoriti. Međutim, iznenadili smo ih u Ljubuškom i pokazali smo da možemo da igramo i trudićemo se da odigramo što bolje i u polufinalu Kupa. Ove sezone smo ravnopravno igrali sa protivnicima iz vrha prvenstva tako da imamo čemu da se nadamo. Naravno da se ne predajemo pred polufinale, ovo je prvi istorijski nastup na završnom turniru tako da ćemo nastojati da odigramo što bolje - poručio je iskusni Darko Dragović.

U polufinalu u subotu se sastaju Vogošća - Sloboda (15 časova), Hercegovina - Izviđač (17.30). Finale je u nedjelju, 28. maja u 17 časova. Domaćin turnira je Vogošća

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana