Драган Милосављевић, кошаркаш Игокее: Против Звезде не смије бити падова у игри

Дарко Драгичевић
Драган Милосављевић, кошаркаш Игокее: Против Звезде не смије бити падова у игри

ЛАКТАШИ - Кошаркаши Игокее су у серији пораза и иду на најтеже гостовање у АБА лиги.

Екипа тренера Владимира Јовановића гостује код Црвене звезде (недјеља, 16.30) која ће након два пораза у Евролиги током седмице тражити искупљење и побједу којом би вратила самопоуздање. 

Умор Београђана би могао да буде шанса за Игокеу, а тренер тима из Лакташа улогу фаворита препушта домаћину.

Јовановић је на почетку сезоне водио управо Звезду, тако да наредног ривала одлично познаје.

"Очекује нас гостовање Црвеној звезди у Београду. Сигурно да знамо о каквом тиму се ради, евролигашки тим, са сигурно највишим могућим амбицијама у свим такмичењима. Тако да они су на свом терену апсолутни фаворити, не само против нас него против било ког противника. Међутим, наш задатак и циљ који смо поставили је да одемо тамо и одиграмо добру кошарку и покушамо неке ствари које нису биле добре исправимо. Као што сам рекао заиста сјајан тим, пуно феноменалних појединаца. У последње време играли су феноменално, имали су та два везана пораза у Евролиги, међутим то апсолутно не мијења ништа у смислу да су и даље феноменалан тим који игра кошарку у оба правца и против њих неће бити лако играти" истакао је Јовановић.

Драган Милосављевић, играч Игокее наводи да екипа не смије да има падове у игри.

"Очекује нас јако тежак меч с евролигашком екипом, једном од најбољих екипа у Аба лиги наравно уз Партизан. Морамо да уђемо са великом енергијом и дозом агресивности. Звезда игра на домаћем терену и има велики ростер пун квалитетних играча. Играју јако чврсто и морамо пре свега да одговоримо на ту чврстину, како у одбрани тако и у нападу. Требамо да играмо целу утакмицу са највећом енергијом, свих четрдесет минута. Често играмо прво полувреме са великом енергијом, и онда нас очекује велики пад у другом полувремену. На том треба да радимо и да то исправимо тај ниво агресивности и енергије у другом полувремену" истакао је Милосављевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана