Dragan Milosavljević, košarkaš Igokee: Protiv Zvezde ne smije biti padova u igri

Darko Dragičević
Dragan Milosavljević, košarkaš Igokee: Protiv Zvezde ne smije biti padova u igri

LAKTAŠI - Košarkaši Igokee su u seriji poraza i idu na najteže gostovanje u ABA ligi.

Ekipa trenera Vladimira Jovanovića gostuje kod Crvene zvezde (nedjelja, 16.30) koja će nakon dva poraza u Evroligi tokom sedmice tražiti iskupljenje i pobjedu kojom bi vratila samopouzdanje. 

Umor Beograđana bi mogao da bude šansa za Igokeu, a trener tima iz Laktaša ulogu favorita prepušta domaćinu.

Jovanović je na početku sezone vodio upravo Zvezdu, tako da narednog rivala odlično poznaje.

"Očekuje nas gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu. Sigurno da znamo o kakvom timu se radi, evroligaški tim, sa sigurno najvišim mogućim ambicijama u svim takmičenjima. Tako da oni su na svom terenu apsolutni favoriti, ne samo protiv nas nego protiv bilo kog protivnika. Međutim, naš zadatak i cilj koji smo postavili je da odemo tamo i odigramo dobru košarku i pokušamo neke stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Kao što sam rekao zaista sjajan tim, puno fenomenalnih pojedinaca. U poslednje vreme igrali su fenomenalno, imali su ta dva vezana poraza u Evroligi, međutim to apsolutno ne mijenja ništa u smislu da su i dalje fenomenalan tim koji igra košarku u oba pravca i protiv njih neće biti lako igrati" istakao je Jovanović.

Dragan Milosavljević, igrač Igokee navodi da ekipa ne smije da ima padove u igri.

"Očekuje nas jako težak meč s evroligaškom ekipom, jednom od najboljih ekipa u Aba ligi naravno uz Partizan. Moramo da uđemo sa velikom energijom i dozom agresivnosti. Zvezda igra na domaćem terenu i ima veliki roster pun kvalitetnih igrača. Igraju jako čvrsto i moramo pre svega da odgovorimo na tu čvrstinu, kako u odbrani tako i u napadu. Trebamo da igramo celu utakmicu sa najvećom energijom, svih četrdeset minuta. Često igramo prvo poluvreme sa velikom energijom, i onda nas očekuje veliki pad u drugom poluvremenu. Na tom treba da radimo i da to ispravimo taj nivo agresivnosti i energije u drugom poluvremenu" istakao je Milosavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana