Договорена сарадња Борца и Волфсбергера

Д. П.
Договорена сарадња Борца и Волфсбергера

Бањалука - Делегација Фудбалског клуба Борац, у којој су били предсједник Драшко Илић и директор Роберт Зрилић, у Клафенфурту је договорила пословно-техничку сарадњу са аустријским бундеслигашем Волфсбергером.

- Имали смо веома успјешан састанак са предсједником овог клуба Дитмаром Риглером, који ће са сарадницима бити наш гост на полуфиналној утакмици Купа БиХ у којој будемо домаћини. Биће то само почетак сарадње, која ће овог прољећа све селекције аустријског клуба довести у Бањалуку, гдје ће играти са нашим. То ће бити одлична прилика да Аустријанцима покажемо са каквим играчким кадром располажемо - нагласио је Илић.

Осим разговора са представницима Волфсбергера челници бањалучког премијерлигаша обавили су разговоре и са фирмом која се бави обновљивим извором енергије, са жељом да се у будућности договори сарадња.

- PVI из Клагенфурта се бави соларним панелима и желимо да видимо да ли их можемо поставити на Градски стадион. Наравно све то иде уз сагласност челника града Бањалука, али ако бисмо успјели да то урадимо не бисмо више имали никаквих утрошака електричне енергије. У току су и преговори са повјериоцима и на добром смо путу да потпишемо све репрограме, а самим тим и добијемо лиценцу за наступ на међународној сцени - рекао је Зрилић.

Челик

Сусрет 19. кола Премијер лиге БиХ у Зеници између Челика и Борца биће одигран у петак, 3. априла, у 16 часова. Првобитно је било планирано да се та утакмица одигра у суботу, али се због католичког Ускрса ниједан првенствени сусрет овог кола неће играти недјељом. Зато су спонзори лиге затражили да се једна од три утакмице које се преносе на телевизији одигра у петак, док ће сви преостали сусрети бити одиграни у суботу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана