Dogovorena saradnja Borca i Volfsbergera

D. P.
Dogovorena saradnja Borca i Volfsbergera

Banjaluka - Delegacija Fudbalskog kluba Borac, u kojoj su bili predsjednik Draško Ilić i direktor Robert Zrilić, u Klafenfurtu je dogovorila poslovno-tehničku saradnju sa austrijskim bundesligašem Volfsbergerom.

- Imali smo veoma uspješan sastanak sa predsjednikom ovog kluba Ditmarom Riglerom, koji će sa saradnicima biti naš gost na polufinalnoj utakmici Kupa BiH u kojoj budemo domaćini. Biće to samo početak saradnje, koja će ovog proljeća sve selekcije austrijskog kluba dovesti u Banjaluku, gdje će igrati sa našim. To će biti odlična prilika da Austrijancima pokažemo sa kakvim igračkim kadrom raspolažemo - naglasio je Ilić.

Osim razgovora sa predstavnicima Volfsbergera čelnici banjalučkog premijerligaša obavili su razgovore i sa firmom koja se bavi obnovljivim izvorom energije, sa željom da se u budućnosti dogovori saradnja.

- PVI iz Klagenfurta se bavi solarnim panelima i želimo da vidimo da li ih možemo postaviti na Gradski stadion. Naravno sve to ide uz saglasnost čelnika grada Banjaluka, ali ako bismo uspjeli da to uradimo ne bismo više imali nikakvih utrošaka električne energije. U toku su i pregovori sa povjeriocima i na dobrom smo putu da potpišemo sve reprograme, a samim tim i dobijemo licencu za nastup na međunarodnoj sceni - rekao je Zrilić.

Čelik

Susret 19. kola Premijer lige BiH u Zenici između Čelika i Borca biće odigran u petak, 3. aprila, u 16 časova. Prvobitno je bilo planirano da se ta utakmica odigra u subotu, ali se zbog katoličkog Uskrsa nijedan prvenstveni susret ovog kola neće igrati nedjeljom. Zato su sponzori lige zatražili da se jedna od tri utakmice koje se prenose na televiziji odigra u petak, dok će svi preostali susreti biti odigrani u subotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana