Чланица Куће славних осуђена на 17 година затвора

ГС
Foto: НН

Некадашња дива и прослављена рвачка звијезда Тами Сич осуђена је на 17 година затвора због учешћа у саобраћајној несрећи у којој је погинуо 75-годишњи мушкарац.

Она је прошле године изазвала удес под дејством алкохола (у крви имала 0,280, што је три пута више од законске границе од 0,08 прописане законом Флориде). Тада се забила у возило које се зауставило на црвеном свјетлу, у којем је Јулиан Лесетер касније од задобијених повреда преминуо.

Окружни судија осудио ју је на 17 година затвора због оптужби за убиство из нехата, вожњу под утјецајем алкохола, вожњу с суспендованом или одузетом дозволом, те четири тачке за наношење повреда и три друге тачке за материјалну штету.

Носећи наранџасти комбинезон на суду, обратила се породици жртве.

"Знам да моје ријечи нису довољне, али молим вас да знате да сваки дан мислим на вас. Када бих могла да вратим господина Лесетера и заузмем његово место, одмах бих“, рекао је Сич пренио је ТМЗ.

Након пуштања на слободу, Сич ће такође служити осам година условне казне.

Рвачица позната и под именом “Sunny“ се била једна од најпопуларнијих фигура у WWЕ-у и службено се сматра првом дивом компаније.

На врхунцу своје каријере “Sunny“ је одбила понуду од милион долара од Плејбоја да позира гола, али је годинама касније пристала да ради за новац за веб странице са садржајем за одрасле од 2001. до 2003. Њене слике су биле најтраженије на интернету док се такмичила.

Примљена је у WWЕ Кућу славних 2. априла 2011.године, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана