Članica Kuće slavnih osuđena na 17 godina zatvora

GS
Foto: NN

Nekadašnja diva i proslavljena rvačka zvijezda Tami Sič osuđena je na 17 godina zatvora zbog učešća u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo 75-godišnji muškarac.

Ona je prošle godine izazvala udes pod dejstvom alkohola (u krvi imala 0,280, što je tri puta više od zakonske granice od 0,08 propisane zakonom Floride). Tada se zabila u vozilo koje se zaustavilo na crvenom svjetlu, u kojem je Julian Leseter kasnije od zadobijenih povreda preminuo.

Okružni sudija osudio ju je na 17 godina zatvora zbog optužbi za ubistvo iz nehata, vožnju pod utjecajem alkohola, vožnju s suspendovanom ili oduzetom dozvolom, te četiri tačke za nanošenje povreda i tri druge tačke za materijalnu štetu.

Noseći narandžasti kombinezon na sudu, obratila se porodici žrtve.

"Znam da moje riječi nisu dovoljne, ali molim vas da znate da svaki dan mislim na vas. Kada bih mogla da vratim gospodina Lesetera i zauzmem njegovo mesto, odmah bih“, rekao je Sič prenio je TMZ.

Nakon puštanja na slobodu, Sič će takođe služiti osam godina uslovne kazne.

Rvačica poznata i pod imenom “Sunny“ se bila jedna od najpopularnijih figura u WWE-u i službeno se smatra prvom divom kompanije.

Na vrhuncu svoje karijere “Sunny“ je odbila ponudu od milion dolara od Plejboja da pozira gola, ali je godinama kasnije pristala da radi za novac za veb stranice sa sadržajem za odrasle od 2001. do 2003. Njene slike su bile najtraženije na internetu dok se takmičila.

Primljena je u WWE Kuću slavnih 2. aprila 2011.godine, prenose Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana