Бошковић: Подршка брату, радује ме повратак Маје у репрезентацију

М.Зубовић
Бошковић: Подршка брату, радује ме повратак Маје у репрезентацију

ЛАКТАШИ- Најбоља свјетска одбојкашица Тијана Бошковић заједно са сестром Дајаном дошла је у Лакташе како би пружила подршку брату Вуку у трећој утакмици финала првенства БиХ између Игокее и Борца.

Ријетки су тренуци када је породица Бошковић у могућности да буде заједно и зато сестре користе сваку прилику да дођу и буду са братом.

-Данас смо сестра и ја дошле да видимо и подржимо брата Вука, тако да се надам да ће бити времена да уживамо и одмарамо. Увијек је лијепо бити уз брата да осјети да има сву подршку породице и драго ми је што смо уграбили вријеме да будемо заједно, Професионални смо спортисти и ријетко смо у ситуацији да будемо на окупу и користимо сваки моменат да се дружимо - поручила је Тијана.

Езечибаши је ове сезоне поражен у финалу Лиге шампиона а Тија а истиче да је екипа дала максимум.

- Сигурно да то није резултат који смо прижељкивали, иза нас је изузетно дуга и напорна сезона. Жао ми је што смо је завршили поразом у финалу Лиге шампиона. Трудили смо се током читаве сезоне, напорно радили али на крају то није било довољно - додала је најбоља свјетска одбојкашица.

Бошковићева ће наредних дана да одмара а затим крећу репрезентативне обавезе. Нови селектор је Ђовани Гвидети који са великим амбицијама долази на клупу Србије.

-Мислим да је то био једини исправан избор за нас у овом тренутку . Нисмо очекивали да ће доћи до промјене посебно након прошле године и титула. Морамо да се адаптирамо и прилагодимо на нови систем али сигурна сам да ће та сарадња бити на обострано задовољство. Нови селектор Гвидети је велики стручњак и сигурно да је квалитет ту тако да се надам да ће бити све како треба- поручила је Тијана

Маја Огњеновић се вратила у репрезентацију да помогне новом селектору и тиму.

-Мене радује Мајин повратак. Она је стуб репрезентција неко ко је ту уз нас да помогне својим искуством и на терену или ван њега али ће нам пуно значити . Већ је сарађивала са Гвидетијем двије године и пренијела нам је своја искуства и шта нас очекује - истакла је сјајна одбојкашица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана