Bošković: Podrška bratu, raduje me povratak Maje u reprezentaciju

M.Zubović
Bošković: Podrška bratu, raduje me povratak Maje u reprezentaciju

LAKTAŠI- Najbolja svjetska odbojkašica Tijana Bošković zajedno sa sestrom Dajanom došla je u Laktaše kako bi pružila podršku bratu Vuku u trećoj utakmici finala prvenstva BiH između Igokee i Borca.

Rijetki su trenuci kada je porodica Bošković u mogućnosti da bude zajedno i zato sestre koriste svaku priliku da dođu i budu sa bratom.

-Danas smo sestra i ja došle da vidimo i podržimo brata Vuka, tako da se nadam da će biti vremena da uživamo i odmaramo. Uvijek je lijepo biti uz brata da osjeti da ima svu podršku porodice i drago mi je što smo ugrabili vrijeme da budemo zajedno, Profesionalni smo sportisti i rijetko smo u situaciji da budemo na okupu i koristimo svaki momenat da se družimo - poručila je Tijana.

Ezečibaši je ove sezone poražen u finalu Lige šampiona a Tija a ističe da je ekipa dala maksimum.

- Sigurno da to nije rezultat koji smo priželjkivali, iza nas je izuzetno duga i naporna sezona. Žao mi je što smo je završili porazom u finalu Lige šampiona. Trudili smo se tokom čitave sezone, naporno radili ali na kraju to nije bilo dovoljno - dodala je najbolja svjetska odbojkašica.

Boškovićeva će narednih dana da odmara a zatim kreću reprezentativne obaveze. Novi selektor je Đovani Gvideti koji sa velikim ambicijama dolazi na klupu Srbije.

-Mislim da je to bio jedini ispravan izbor za nas u ovom trenutku . Nismo očekivali da će doći do promjene posebno nakon prošle godine i titula. Moramo da se adaptiramo i prilagodimo na novi sistem ali sigurna sam da će ta saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Novi selektor Gvideti je veliki stručnjak i sigurno da je kvalitet tu tako da se nadam da će biti sve kako treba- poručila je Tijana

Maja Ognjenović se vratila u reprezentaciju da pomogne novom selektoru i timu.

-Mene raduje Majin povratak. Ona je stub reprezentcija neko ko je tu uz nas da pomogne svojim iskustvom i na terenu ili van njega ali će nam puno značiti . Već je sarađivala sa Gvidetijem dvije godine i prenijela nam je svoja iskustva i šta nas očekuje - istakla je sjajna odbojkašica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana