Борац надиграо Леотар у 14. колу Лиге БиХ: Побједа за Балшу

М. З.
Борац надиграо Леотар у 14. колу Лиге БиХ: Побједа за Балшу

БАЊАЛУКА - Побједу над Леотаром у 14. колу Лиге БиХ кошаркаши Борца посветили су Балши Кашћелану, сину тренера Зорана Кашћелана, који је дошао на свијет прошлог петка.

 Наиме, црногорски стручњак постао је отац па није водио тим на овој утакмици јер је отишао на Цетиње да буде са супругом и дјететом. Његови изабраници, које је у овом мечу предводио Марко Шћекић, дали су све од себе да надиграју жилаве Требињце који су опасно пријетили.

- Побједу посвећујемо малом Балши, сину нашег тренера Зорана, који је оправдано одсутан јер му се супруга породила па их све заједно овим путем поздрављамо. Сви у клубу смо срећни јер смо добили новог члана наше “црвено-плаве” фамилије - истакао је Шћекић.

У састав се вратио опорављени Срђан Гаврић, а тим је поново на побједничком колосијеку након пораза у Сарајеву од Босне током седмице.

- Била је ово баш тешка утакмица за нас против искусног противника. Нисмо имали довољно времена да се спремимо за овај сусрет јер нас муче повреде и неке ситне болести док се осјети и умор са турнира Друге АБА лиге. Енергетски нисмо били на потребном нивоу током већег дијела меча, али смо у посљедњем периоду дали све од себе - додао је Шћекић.

Тренер Требињаца Марко Ичелић био је разочаран поразом своје екипе.

- Честитке Борцу на утакмици, а победа је дошла на неки чудан начин. Током првог полувремена смо у два-три наврата имали десет поена разлике, да би се Борац враћао на овај или онај начин. Мало ме брине однос фаулова који није био толико изједначен па смо остали без Срђана Милановића и Ђорђија Нинковића због пет личних грешака. Можда смо играли агресивније, али не толико колико показују прекршаји. Енергетски смо добро изгледали. Обе екипе биле су по 17 минута у вођству, а остало је било нерешено. Показали смо карактер, жељу и енергију, а нијансе су одлучиле и остаје жал што нисмо славили јер смо били бољи противник. Борац је квалитетан тим, желим му све најбоље у наставку сезоне, али мислим да смо заслужили победу. Зашто нисмо, нека остане знак питања - рекао је Ичелић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана