Бањалука изабрала најбоље спортисте: Лауреати Дујаковић и Пајићева

М. З.
Бањалука изабрала најбоље спортисте: Лауреати Дујаковић и Пајићева

БАЊАЛУКА - Павле Дујаковић, члан Карате клуба Енергија, и Софија Пајић из Џудо клуба Звијезда изабрани су за најбоље спортисте Бањалуке за 2022. годину.

Много разлога за славље прошле године имали су у Карате клубу Енергија па им је припало признање и за најталентованијег спортисту у мушкој конкуренцији којим се окитио Лука Пејић.

У женској категорији то признање је отишло у руке Милане Раилић, чланице ЖРК Борац.

Управо су рукометаши били у центру пажње у екипној конкуренцији, гдје су признања за најбоље организације добили Борац у мушкој, те ЖРК Борац у женској конкуренцији, а уз то рукометашицама је отишла и награда за најуспјешнији догађај.

Према мишљењу жирија, била је то утакмица против Бенфике у трећем колу ЕХФ Европа купа која је послије дуго времена напунила Спортску дворану “Борик”.

 

Најуспјешнији спортиста појединац у спорту за инвалидна лица је Биљана Недић, чланица Кошаркашког клуба инвалида Врбас. Додијељена су и специјална признања.

Специјалну награду за допринос у развоју и афирмацији спорта града Бањалука добио је тренер Горан Граховац (АПК 22. април), док је награда за допринос у развоју и афирмацији спортске рекреације и спорта града Бањалука припала директору Спортског центра “Борик” Ненаду Талићу.

Специјална награда за допринос у развоју и афирмацији спорта града Бањалука припала је Кајаккану клубу Врбас (75 година постојања), а Драган Ђуран (ОКИ Бањалука) је добио специјалну награда за допринос у развоју и афирмацији спорта лица са инвалидитетом града Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана