Aдем Љајић постао отац: Дјевојчица добила необично име

ГС
Aдем Љајић постао отац: Дјевојчица добила необично име

Некадашњи српски репрезентативац Адем Љајић (31) постао је отац по први пут. Његова супруга Зубејда донијела је на свијет дјевојчицу, а на интернету је осванула прва фотографија из породилишта.

Љајићева кћерка добила је име Нур, што значи свјетлост.

Иначе, ово је прво дијете Адема Љајића, док његова супруга Зубејда има двоје дјеце из првог брака, пише Мондо. Њихова љубавна прича веома је занимљива, пошто су прослављени фудбалер и умјетница својевремено заједно ишли у школу, али су им се путеви разишли због каријера које су градили.

Поново су се спојили прије неколико година, када је Љајић окончао везу са манекенком Софијом Милошевић, садашњом изабраницом Луке Јовића. Тада су Адем и Зубејда започели романсу која је крајем прошле године крунисана браком. Супружници од тада живе у Турској, гдје је Адем Љајић наставио каријеру након краће паузе.

Српски фудбалер је поникао у редовима Јошанице из Новог Пазара, али је као веома млад стигао у Партизан. Био је један од најталентованијих ђака чувене фудбалске школе, а двије године у првом тиму услиједила је интернационална каријера. Носио је дрес Фиорентине, Роме, Интера, Торина и Бешикташа, док је од јануара ове године фудбалера Карагумрука у којем га тренира легендарни Андреа Пирло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана