Adem Ljajić postao otac: Djevojčica dobila neobično ime

GS
Adem Ljajić postao otac: Djevojčica dobila neobično ime

Nekadašnji srpski reprezentativac Adem Ljajić (31) postao je otac po prvi put. Njegova supruga Zubejda donijela je na svijet djevojčicu, a na internetu je osvanula prva fotografija iz porodilišta.

Ljajićeva kćerka dobila je ime Nur, što znači svjetlost.

Inače, ovo je prvo dijete Adema Ljajića, dok njegova supruga Zubejda ima dvoje djece iz prvog braka, piše Mondo. Njihova ljubavna priča veoma je zanimljiva, pošto su proslavljeni fudbaler i umjetnica svojevremeno zajedno išli u školu, ali su im se putevi razišli zbog karijera koje su gradili.

Ponovo su se spojili prije nekoliko godina, kada je Ljajić okončao vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, sadašnjom izabranicom Luke Jovića. Tada su Adem i Zubejda započeli romansu koja je krajem prošle godine krunisana brakom. Supružnici od tada žive u Turskoj, gdje je Adem Ljajić nastavio karijeru nakon kraće pauze.

Srpski fudbaler je ponikao u redovima Jošanice iz Novog Pazara, ali je kao veoma mlad stigao u Partizan. Bio je jedan od najtalentovanijih đaka čuvene fudbalske škole, a dvije godine u prvom timu uslijedila je internacionalna karijera. Nosio je dres Fiorentine, Rome, Intera, Torina i Bešiktaša, dok je od januara ove godine fudbalera Karagumruka u kojem ga trenira legendarni Andrea Pirlo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana