Стижу Мајдов, Марин, одбојкаши...

Д. Р.
Стижу Мајдов, Марин, одбојкаши...

БАЊАЛУКА - Избор десет најбољих спортиста увијек је био прилика да се на једном мјесту окупе легенде спорта, како из Републике Српске, тако и Србије.

Поново ће у првим редовима концертне дворане Банског двора бити ас до аса. Почећемо од домаћих.

Слађана Голић један је од синонима ове акције јер је тријумфовала два пута - најбоља је била у Босанској Крајини 1999. године, да би исти успјех поновила и десет година касније, када је била лауреат у Српској.

Редован гост манифестације је и олимпијски шампион у боксу Антон Јосиповић, баш као и сјајна генерација рукометаша који су покорили Европу 1976. године, затим прослављени бициклиста и аутомобилиста Танасија Куваља, падобранац Виктор Купљеник и многи други.

Ту су и они из млађе генерације попут Винка Мариновића, Драженка Нинића, Горана Делића, Дениса Марјановића, Срђана Тривунџе, Немање Билбије, Владана Грујића, Немање Мајдова...

Осим предсједника овогодишњег жирија Дејана Станковића, очекујемо и неколико врхунских бивших и садашњих спортиста с друге стране Дрине. Онај најактуелнији свакако је капитен Црвене звезде Марко Марин који је послије опроштаја од Лиге шампиона јуче прославио титулу на полусезони са “црвено-бијелима”.

Одбојкаше ће представљати Владимир Батез и Владимир Грбић који су заједно стигли до олимпијског злата у Сиднеју 2000. године. Обојица су велики пријатељи “Гласове” манифестације и увијек радо виђени гости у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана