Министарство породице, омладине и спорта уз “Глас Српске”: Најљепша промоција спортских вриједности

Д. Д.
Министарство породице, омладине и спорта уз “Глас Српске”: Најљепша промоција спортских вриједности

БАЊАЛУКА - Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске наставиће и ове године да подржава Избор десет најбољих спортиста у организацији “Гласа Српске”.

Министар Селма Чабрић примила је делегацију “Гласа Српске”, у којој су били генерални директор Борис Дмитрашиновић и главна и одговорна уредница Борјана Радмановић-Петровић. Министарство је упознато са припремама за завршну манифестацију 12. децембра, на којој ће бити награђени најбољи спортисти. Оно је већ годинама значајан партнер “Гласа Српске” и учесник у овој манифестацији, јер додјељује награде за најперспективније спортисте, као и особе са инвалидитетом. Да не гријеше у избору најбољи доказ су резултати награђених спортиста у наставку каријере, који су на понос Републике Српске, а међу којима су били Немања Мајдов, Далибор Илић, Павле Дујаковић, Божидар Вучуровић, Андреј Недић и бројни спортисти који праве успјешне каријере. Завршна свечаност, на којој ће бити проглашени најбољи и најперспективнији спортисти, круна је сезоне и сигурно велики мотив да и у будућности буду остварени још бољи резултати.

- Министарство пружа подршку “Гласу Српске” приликом организације овог догађаја и ту лијепу традицију ћемо наставити и ове године. Избор десет најбољих спортиста Републике Српске је прилика да на најљепши начин промовишемо спорт, одамо признање такмичарима за остварене успјехе и додатно их мотивишемо да и у будућности буду још бољи, на понос свих нас. Такође и ове године додијелићемо признања најперспективнијим спортистима који представљају будућност Републике Српске и вољели бисмо да нас они обрадују у наредним годинама и да им те награде буду додатни подстицај за још бољи рад - истакла је Чабрићева.

Генерални директор “Гласа Српске” Борис Дмитрашиновић захвалио је на подршци.

- Министарство је сваке године уз Избор десет најбољих спортиста Републике Српске и могу рећи да сте не само подршка, већ и наш партнер. Свака подршка нам је добродошла и имамо одличну сарадњу, коју ћемо, надам се, и проширити у будућности. Овом манифестацијом одајемо признање најбољима и за њих је ово круна године у којој су остварили своје најбоље резултате - истакао је Дмитрашиновић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана