Ministarstvo porodice, omladine i sporta uz “Glas Srpske”: Najljepša promocija sportskih vrijednosti

D. D.
Ministarstvo porodice, omladine i sporta uz “Glas Srpske”: Najljepša promocija sportskih vrijednosti

BANjALUKA - Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske nastaviće i ove godine da podržava Izbor deset najboljih sportista u organizaciji “Glasa Srpske”.

Ministar Selma Čabrić primila je delegaciju “Glasa Srpske”, u kojoj su bili generalni direktor Boris Dmitrašinović i glavna i odgovorna urednica Borjana Radmanović-Petrović. Ministarstvo je upoznato sa pripremama za završnu manifestaciju 12. decembra, na kojoj će biti nagrađeni najbolji sportisti. Ono je već godinama značajan partner “Glasa Srpske” i učesnik u ovoj manifestaciji, jer dodjeljuje nagrade za najperspektivnije sportiste, kao i osobe sa invaliditetom. Da ne griješe u izboru najbolji dokaz su rezultati nagrađenih sportista u nastavku karijere, koji su na ponos Republike Srpske, a među kojima su bili Nemanja Majdov, Dalibor Ilić, Pavle Dujaković, Božidar Vučurović, Andrej Nedić i brojni sportisti koji prave uspješne karijere. Završna svečanost, na kojoj će biti proglašeni najbolji i najperspektivniji sportisti, kruna je sezone i sigurno veliki motiv da i u budućnosti budu ostvareni još bolji rezultati.

- Ministarstvo pruža podršku “Glasu Srpske” prilikom organizacije ovog događaja i tu lijepu tradiciju ćemo nastaviti i ove godine. Izbor deset najboljih sportista Republike Srpske je prilika da na najljepši način promovišemo sport, odamo priznanje takmičarima za ostvarene uspjehe i dodatno ih motivišemo da i u budućnosti budu još bolji, na ponos svih nas. Takođe i ove godine dodijelićemo priznanja najperspektivnijim sportistima koji predstavljaju budućnost Republike Srpske i voljeli bismo da nas oni obraduju u narednim godinama i da im te nagrade budu dodatni podsticaj za još bolji rad - istakla je Čabrićeva.

Generalni direktor “Glasa Srpske” Boris Dmitrašinović zahvalio je na podršci.

- Ministarstvo je svake godine uz Izbor deset najboljih sportista Republike Srpske i mogu reći da ste ne samo podrška, već i naš partner. Svaka podrška nam je dobrodošla i imamo odličnu saradnju, koju ćemo, nadam se, i proširiti u budućnosti. Ovom manifestacijom odajemo priznanje najboljima i za njih je ovo kruna godine u kojoj su ostvarili svoje najbolje rezultate - istakao je Dmitrašinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana