Вучић честитао Јокићу трећу титулу МВП

СРНА
Вучић честитао Јокићу трећу титулу МВП

БЕОГРАД- Предсједник Србије Александар Вучић честитао је српском кошаркашу Николи Јокићу трећу титулу МВП - најкориснијег играча НБА, поручивши да цијела Србија срцем навија за њега.

"Хвала Вам, поштовани Никола, што исписујете најлепше странице српске и светске кошарке, као и што својом игром, енергијом, упорношћу и темпераментом показујете како шампиони из наше мале земље могу да достигну светски врх и стану на црту највећима и најбољима", написао је Вучић на "Инстаграму".

Он је навео да је Србија поносна на Јокићев величанствени успјех који из године у годину крунише новим титулама, чиме се сврстао у врхунску класу славних кошаркаша чија имена се у свијету спорта и данас изговарају са поштовањем.

"Сада и наша земља има свог представника међу највећима, попут Џабара, Џордана, Леброна, Чемберлена, Лерија Бирда и Меџика Џонсона. Ваш огроман труд и несвакидашњи таленат, врхунско мајсторство и чврстина карактера који никада не одустаје, донели су Вам заслужену титулу и прославили српску кошарку", написао је Вучић.

Он је исказао увјерење да ће Јокић ући у историју НБА као носилац највећег броја титула МВП.

Српски кошаркаш Никола Јокић је трећи пут у каријери проглашен за најкориснијег играча регуларног дјела сезоне НБА лиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана