Vučić čestitao Jokiću treću titulu MVP

SRNA
Vučić čestitao Jokiću treću titulu MVP

BEOGRAD- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskom košarkašu Nikoli Jokiću treću titulu MVP - najkorisnijeg igrača NBA, poručivši da cijela Srbija srcem navija za njega.

"Hvala Vam, poštovani Nikola, što ispisujete najlepše stranice srpske i svetske košarke, kao i što svojom igrom, energijom, upornošću i temperamentom pokazujete kako šampioni iz naše male zemlje mogu da dostignu svetski vrh i stanu na crtu najvećima i najboljima", napisao je Vučić na "Instagramu".

On je naveo da je Srbija ponosna na Jokićev veličanstveni uspjeh koji iz godine u godinu kruniše novim titulama, čime se svrstao u vrhunsku klasu slavnih košarkaša čija imena se u svijetu sporta i danas izgovaraju sa poštovanjem.

"Sada i naša zemlja ima svog predstavnika među najvećima, poput Džabara, Džordana, Lebrona, Čemberlena, Lerija Birda i Medžika Džonsona. Vaš ogroman trud i nesvakidašnji talenat, vrhunsko majstorstvo i čvrstina karaktera koji nikada ne odustaje, doneli su Vam zasluženu titulu i proslavili srpsku košarku", napisao je Vučić.

On je iskazao uvjerenje da će Jokić ući u istoriju NBA kao nosilac najvećeg broja titula MVP.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je treći put u karijeri proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog djela sezone NBA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana