Јокић: Нисмо хтели да изгубимо на свом терену, морамо да живимо са тим

ГС
Јокић: Нисмо хтели да изгубимо на свом терену, морамо да живимо са тим

ДЕНВЕР - Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је данас да његов тим није играо добро у посљедњој четвртфини дуела са Мајамијем због чега су Нагетси доживјели пораз у другом мечу финала НБА лиге, преноси “И-Ес-Пи-Ен (ESPN)”.

Кошаркаши Мајамија изједначили су на 1:1 у финалу НБА лиге, пошто су ноћас у гостима побиједили Денвер резултатом 111:108. Јокић је меч завршио са 41. поеном, 11 скокова и четири асистенције.

- Не размишљам о асистенцијама. Када играм, не бавим се статистиком -рекао је Јокић на конференцији за медије у Денверу.

Он је прокоментарисао и чињеницу да је у трећој четвртини постигао 18 поена.

- Добар низ. Полазиле су ми стваре за руком, трудио сам се да постижем поене - додао је српски кошаркаш.

Јокић је сложио са тренером Денвера Мајком Мелоуном, који је рекао да је екипи Нагетса недостајало дисциплине.

- То не сме да се доводи у питање, али нисмо играли добро и на прави начин у последњој четвртини. Постигли су 36 поена, то је превише. Имали су и неколико офанзивних скокова, тако је како је. Нисмо хтели да изгубимо на свом терену, али догодило се. Некада побеђујеш, некада губиш. У плеј-офу је свака утакмица другачија и свака је важна. Сада морамо да живимо са тим и у Мајамију нас чека нова утакмица, надам се да ћемо је добити. Имају веома добар тим и играче и морамо да се прилагодимо. Морамо да играмо добро од старта и уложимо додатан напор - истакао је Јокић и наставио:

- Морамо да будемо дисциплиновани, то је кључ. Ако нисте дисциплиновани, ако ћемо да се губимо, биће ово кратка серија. Кажњавају сваку грешку, па се надам да ћемо наредну утакмицу играти са више дисциплине. Комуникација је била лоша, имали су доста отворених шутева... - нагласио је Јокић.

Џамал Мареј је убацио 18 поена, Арон Гордон додао 12, а Брус Браун 11 поена.

- У првој утакмици смо Џамал и ја промашили отворене шутеве са полудистанце, Портер је промашио тројку из угла... То су шутеви које желимо, нисмо их погодили. Сада су нас увели у свој ритам, не желимо да играмо на тај начин. Могло би да нам помогне ако би играли мало брже -закључио је Јокић.

Наредни меч биће одигран за три дана у Мајамију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана