Игокеа кренула са радом, вратио се Танасковић

Д.Д.
Игокеа кренула са радом, вратио се Танасковић

ЛАКТАШИ - Кошаркаши Игокее почели су припреме за нову сезону, а у екипу се вратио и крилни центар Никола Танасковић, који је полусезону провео у шпнаском Рио Бреогану.

Велико појачање за екипу свакако ће бити и повратак Марија Накића, који је кренуо са радом. Остатак тима још није комплетан. У току седмице очекује се долазак двојице Американаца, а Един Атић и Харис Делалић су тренутно са репрезентацијом БиХ у квалификацијама

-Амбиције су као и пред старт сваке сезоне највеће, да сами себи стварамо позитиван притисак да напредујемо кроз сваки тренинг и утакмицу. Сачували смо окосницу тима коју смо надоградили на позицијама где смо то требали. Очекујем да сви играчи дају максимум. Имамо тим који је спој младости и искуства са пуно простора за напредак. Прва амбиција је да побиједимо сваког противника и да ове сезоне направимо искорак више на свим фронтовима, изјавио је тренер Игокее Владо Јовановић.

Екипа из Лакташа ће бити учесник Супер Купа АБА лиге, док ће од 6. до 10. септембра бити домаћин веома јаког турнира поводом 50 година постојања. Поред Игокее долазе ЦСКА; београдски Партизан, Турк Телеком, Галатасарај и Хапоел.

-Сигурно да је то један од најјачих припремним турнира у региону. Задовољни смо што можемо да угостимо такве екипе за нас. Очекују нас квалитетне провјере које ће дати јасну слику о могућностима тима. Значиће нам пуно, мада ни ми ни они нећемо бити у правој форми, али видјећемо праву длику тима и шта требамо радити до старта лиге.

Нови кампитен екипе биће Драган Милосављевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана