Igokea krenula sa radom, vratio se Tanasković

D.D.
Igokea krenula sa radom, vratio se Tanasković

LAKTAŠI - Košarkaši Igokee počeli su pripreme za novu sezonu, a u ekipu se vratio i krilni centar Nikola Tanasković, koji je polusezonu proveo u špnaskom Rio Breoganu.

Veliko pojačanje za ekipu svakako će biti i povratak Marija Nakića, koji je krenuo sa radom. Ostatak tima još nije kompletan. U toku sedmice očekuje se dolazak dvojice Amerikanaca, a Edin Atić i Haris Delalić su trenutno sa reprezentacijom BiH u kvalifikacijama

-Ambicije su kao i pred start svake sezone najveće, da sami sebi stvaramo pozitivan pritisak da napredujemo kroz svaki trening i utakmicu. Sačuvali smo okosnicu tima koju smo nadogradili na pozicijama gde smo to trebali. Očekujem da svi igrači daju maksimum. Imamo tim koji je spoj mladosti i iskustva sa puno prostora za napredak. Prva ambicija je da pobijedimo svakog protivnika i da ove sezone napravimo iskorak više na svim frontovima, izjavio je trener Igokee Vlado Jovanović.

Ekipa iz Laktaša će biti učesnik Super Kupa ABA lige, dok će od 6. do 10. septembra biti domaćin veoma jakog turnira povodom 50 godina postojanja. Pored Igokee dolaze CSKA; beogradski Partizan, Turk Telekom, Galatasaraj i Hapoel.

-Sigurno da je to jedan od najjačih pripremnim turnira u regionu. Zadovoljni smo što možemo da ugostimo takve ekipe za nas. Očekuju nas kvalitetne provjere koje će dati jasnu sliku o mogućnostima tima. Značiće nam puno, mada ni mi ni oni nećemo biti u pravoj formi, ali vidjećemo pravu dliku tima i šta trebamo raditi do starta lige.

Novi kampiten ekipe biće Dragan Milosavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana