Игокеа домаћин Мурсији у ЛШ: Без права на пораз

Милан Зубовић
Foto: ABA Liga

ЛАКТАШИ - Екипа Игокее нема право на пораз у сутрашњем мечу четвртог кола Лиге шампиона против Мурсије којег ће играти на свом терену од 18.30 часова. Александровчани још немају тријумфа у ФИБА такмичењу па су под императивом славља јер тако задржавају шансе за пролазак међу 16 најбољих екипа.

- Очекује нас домаћа утакмица против изузетно квалитетне Мурсије. Своје добре партије шпански тим потврдио је у оба такмичења где наступа те је добио Барселону и Хувентуд. Имaју добар тим, играју феноменално, брзо са одличним протоком лопте и налазе су у сјајној форми. С друге стране, немамо победу у Лиги шампиона, играмо на домаћем терену и силно желимо да славимо и прекинемо негативан низ. Чека нас захтевна утакмица и захтеван противник што треба да нам буде мотив више да изађемо на паркет и одиграмо најбоље што можемо - изјавио је тренер Игокее Владимир Јовановић.

Сличног мишљења је и капитен Драган Милосављевић. 

- Очекује нас јако битна утакмица и потребна нам је добра игра да славимо победу. Играмо против једне од најбољих екипа у лиги која игра сјајну кошарку, има самопоуздање тако да неће бити нимало лако. Мурсија игра јако брзо, агресивно, узима велики број шутева и стално је на офанзивном скоку. Одиграли смо лошу утакмицу против њих у Шпанији, али сада нас очекује другачија утакмица - навео је Милосављевић. 
М. З.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана