Igokea domaćin Mursiji u LŠ: Bez prava na poraz

Milan Zubović
Foto: ABA Liga

LAKTAŠI - Ekipa Igokee nema pravo na poraz u sutrašnjem meču četvrtog kola Lige šampiona protiv Mursije kojeg će igrati na svom terenu od 18.30 časova. Aleksandrovčani još nemaju trijumfa u FIBA takmičenju pa su pod imperativom slavlja jer tako zadržavaju šanse za prolazak među 16 najboljih ekipa.

- Očekuje nas domaća utakmica protiv izuzetno kvalitetne Mursije. Svoje dobre partije španski tim potvrdio je u oba takmičenja gde nastupa te je dobio Barselonu i Huventud. Imaju dobar tim, igraju fenomenalno, brzo sa odličnim protokom lopte i nalaze su u sjajnoj formi. S druge strane, nemamo pobedu u Ligi šampiona, igramo na domaćem terenu i silno želimo da slavimo i prekinemo negativan niz. Čeka nas zahtevna utakmica i zahtevan protivnik što treba da nam bude motiv više da izađemo na parket i odigramo najbolje što možemo - izjavio je trener Igokee Vladimir Jovanović.

Sličnog mišljenja je i kapiten Dragan Milosavljević. 

- Očekuje nas jako bitna utakmica i potrebna nam je dobra igra da slavimo pobedu. Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi koja igra sjajnu košarku, ima samopouzdanje tako da neće biti nimalo lako. Mursija igra jako brzo, agresivno, uzima veliki broj šuteva i stalno je na ofanzivnom skoku. Odigrali smo lošu utakmicu protiv njih u Španiji, ali sada nas očekuje drugačija utakmica - naveo je Milosavljević. 
M. Z.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana