Душко Вујошевић: Звезда могла да изгуби и 100 разлике

ГС
Душко Вујошевић: Звезда могла да изгуби и 100 разлике

БЕОГРАД - Прослављени тренер Душко Вујошевић који је дуго година са доста успјеха водио Партизан поновио је да не воли Црвену звезду, коју је водио у сезони 1991-92, а која је изгубила од Ефеса са 55:100 у посљедњем колу Евролиге.

- Од одређеног момента, рецимо 2012. године, не волим Црвену звезду због њеног повлашћеног статуса. Био сам председник Спортског друштва Партизан, осетио сам то на својој кожи. Што се мене тиче, могли су да изгубе и 100 разлике - рекао је Вујошевић.

Говорио је о прелазном року у Партизану као и заузимању 11. мјеста на табели Евролиге са скором 16-18 због чега су остали без плеј-ина.

- Прави се договор са Николом Миротићем и екипа се стварно ствара у комплементарном односу и на њега. Он се консултује приликом доласка неких играча да се још више увуче у причу и због опструкција које су почеле кад је клуб у тим круговима власти објавио да је направљен договор са њим. Сутрадан су почеле опструкције и претње и тако даље. Спречено је да он дође, што наравно њега не оправдава. Њега не оправдава ништа, нити прави алиби Партизану, али и то је сигурно била отежавајућа ситуација. Селекција се показала недовршена, пре свега у томе што ниво тима одређује ниво најбољег играча тима. Углавном нисам задовољан резултатом, али није искључено да је овај резултат максимум овога тима - изјавио је Вујошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана