Duško Vujošević: Zvezda mogla da izgubi i 100 razlike

GS
Duško Vujošević: Zvezda mogla da izgubi i 100 razlike

BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević koji je dugo godina sa dosta uspjeha vodio Partizan ponovio je da ne voli Crvenu zvezdu, koju je vodio u sezoni 1991-92, a koja je izgubila od Efesa sa 55:100 u posljednjem kolu Evrolige.

- Od određenog momenta, recimo 2012. godine, ne volim Crvenu zvezdu zbog njenog povlašćenog statusa. Bio sam predsednik Sportskog društva Partizan, osetio sam to na svojoj koži. Što se mene tiče, mogli su da izgube i 100 razlike - rekao je Vujošević.

Govorio je o prelaznom roku u Partizanu kao i zauzimanju 11. mjesta na tabeli Evrolige sa skorom 16-18 zbog čega su ostali bez plej-ina.

- Pravi se dogovor sa Nikolom Mirotićem i ekipa se stvarno stvara u komplementarnom odnosu i na njega. On se konsultuje prilikom dolaska nekih igrača da se još više uvuče u priču i zbog opstrukcija koje su počele kad je klub u tim krugovima vlasti objavio da je napravljen dogovor sa njim. Sutradan su počele opstrukcije i pretnje i tako dalje. Sprečeno je da on dođe, što naravno njega ne opravdava. Njega ne opravdava ništa, niti pravi alibi Partizanu, ali i to je sigurno bila otežavajuća situacija. Selekcija se pokazala nedovršena, pre svega u tome što nivo tima određuje nivo najboljeg igrača tima. Uglavnom nisam zadovoljan rezultatom, ali nije isključeno da je ovaj rezultat maksimum ovoga tima - izjavio je Vujošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana