АБА лига: Игокеа слаба за Партизан

Милан Зубовић
Foto: ABA Liga

БЕОГРАД - Кошаркаши Игокее нису успјели да приреде изненађење на гостовању код Партизана у првој утакмици четвртфинала плеј-офа АБА лиге и поражени су резултатом 94:85.

Екипа из Републике Српске добро се држала током првих 15 минута утакмице када је у два наврата била у вођству, али просто нису могли да одрже континуитет јер су били лишени помоћи повријеђених Драгана Милосављевића, Николе Марића и Огњена Радошића који су само били у протоколу док је тренер Владимир Јовановић могао да рачуна на само осам играча у ротацији.

Од тада све је било на страни "црно-бијелих" који су контролисали игру и резултат мада се гости нису предавали и ниједног тренутка и држали су прикључак. Ипак, више од часног пораза нису могли. Најбољи у редовима Игокее били су Марио Накић са 21 поеном, шест скокова и пет асистенција док је Џеки Кармајкл имао 17, а Горан Филиповић 11 поена.

Партизан је играо без Огњена Јарамаза и Пи Џеј Доужера, а предњачио је Кевин Пантер са 18 поена, пратио га је Зек Ледеј са 16. 

Четвртфинална серија игра се на двије добијене утакмице, а реванш сусрет на распореду је у недјељу од 18 часова у Лакташима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана