ABA liga: Igokea slaba za Partizan

Milan Zubović
Foto: ABA Liga

BEOGRAD - Košarkaši Igokee nisu uspjeli da prirede iznenađenje na gostovanju kod Partizana u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa ABA lige i poraženi su rezultatom 94:85.

Ekipa iz Republike Srpske dobro se držala tokom prvih 15 minuta utakmice kada je u dva navrata bila u vođstvu, ali prosto nisu mogli da održe kontinuitet jer su bili lišeni pomoći povrijeđenih Dragana Milosavljevića, Nikole Marića i Ognjena Radošića koji su samo bili u protokolu dok je trener Vladimir Jovanović mogao da računa na samo osam igrača u rotaciji.

Od tada sve je bilo na strani "crno-bijelih" koji su kontrolisali igru i rezultat mada se gosti nisu predavali i nijednog trenutka i držali su priključak. Ipak, više od časnog poraza nisu mogli. Najbolji u redovima Igokee bili su Mario Nakić sa 21 poenom, šest skokova i pet asistencija dok je Džeki Karmajkl imao 17, a Goran Filipović 11 poena.

Partizan je igrao bez Ognjena Jaramaza i Pi Džej Doužera, a prednjačio je Kevin Panter sa 18 poena, pratio ga je Zek Ledej sa 16. 

Četvrtfinalna serija igra se na dvije dobijene utakmice, a revanš susret na rasporedu je u nedjelju od 18 časova u Laktašima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana