Звијезда 09 на тешком испиту у Мостару: Фавориту се не пријети

Д. П.
Звијезда 09 на тешком испиту у Мостару: Фавориту се не пријети

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Звијезде 09 у петом колу Премијер лиге БиХ у недјељу од 19.45 часова биће на најгорем могућем испиту, јер гостују код актуелног шампиона Зрињског у Мостару. Ипак у табору повратника у премијерлигашко друштво влада добра атмосфера, поготово што су у прошлом колу стигли до првих бодова у дуелу против добојске Слоге.

- Наравно да се фавориту не пријети, а у овом сусрету Зрињски има апсолутну предност у односу на нас. Ипак право на наду не може нико да нам узме. Наша екипа је још у формирању, из дана у дан смо све јачи, а и умор фудбалера Зрињског од играња европских утакмица даје нам за право да се надамо да можемо до великог изненађења. Једно је сигурно желимо публици у Мостару да се представимо у што боље издању - нагласио је помоћни тренер Звијезде 09 Дарко Милисављевић.

У осталим сусретима петог кола Премијер лиге БиХ састају се: субота: Игман - Посушје (17 часова), Жељезничар - Тузла сити (20.45), недјеља: Широки Бријег - ГОШК (19.30), понедјељак: Сарајево - Вележ (21 час), Борац - Слога играно у петак увече.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана