Zvijezda 09 na teškom ispitu u Mostaru: Favoritu se ne prijeti

D. P.
Zvijezda 09 na teškom ispitu u Mostaru: Favoritu se ne prijeti

BIJELjINA - Fudbaleri Zvijezde 09 u petom kolu Premijer lige BiH u nedjelju od 19.45 časova biće na najgorem mogućem ispitu, jer gostuju kod aktuelnog šampiona Zrinjskog u Mostaru. Ipak u taboru povratnika u premijerligaško društvo vlada dobra atmosfera, pogotovo što su u prošlom kolu stigli do prvih bodova u duelu protiv dobojske Sloge.

- Naravno da se favoritu ne prijeti, a u ovom susretu Zrinjski ima apsolutnu prednost u odnosu na nas. Ipak pravo na nadu ne može niko da nam uzme. Naša ekipa je još u formiranju, iz dana u dan smo sve jači, a i umor fudbalera Zrinjskog od igranja evropskih utakmica daje nam za pravo da se nadamo da možemo do velikog iznenađenja. Jedno je sigurno želimo publici u Mostaru da se predstavimo u što bolje izdanju - naglasio je pomoćni trener Zvijezde 09 Darko Milisavljević.

U ostalim susretima petog kola Premijer lige BiH sastaju se: subota: Igman - Posušje (17 časova), Željezničar - Tuzla siti (20.45), nedjelja: Široki Brijeg - GOŠK (19.30), ponedjeljak: Sarajevo - Velež (21 čas), Borac - Sloga igrano u petak uveče.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana