За фудбал и футсал: Mozzart уз КМФ Дервента и ФК Раднички Зворник

Mozzart
За фудбал и футсал: Mozzart уз КМФ Дервента и ФК Раднички Зворник

Било да фудбал играју у спортским дворанама или на стадионима, на сеоским пољанама или градским теренима, Mozzart је уз бројне клубове у нашој земљи који се баве најпопуларнијим спортом на планети. Кроз новчане или донације опреме, као и спонзорства, подржавају их на путу успјеха у свим лигама. Овог пута, нова опрема стигла је на адресе ФК Раднички из Каракаја код Зворника и КМФ Дервента.

Екипа из Каракаја фудбалске мреже тресе више од пола вијека, а тренутно се за бодове боре у Подручној лиги Бирач из које, уз подршку Mozzartа, желе у виши ранг.

 

„Подршка компаније Mozzart нам значи пуно у сваком погледу – материјалном кроз донацију спортске опреме, али и кроз промоцију нашег клуба од једне тако велике компаније. Такође смо захвални на професионалној сарадњи и брзини уручења донације", поручује Слободан Радић, секретар клуба и члан УО ФК Раднички Каракај, Зворник.

 

 

Клуб у наредном периоду планира реконструкцију стадиона и пратећих објеката, а амбиција им је да оформе кадетску селекцију и да се сениори пласирају у виши ранг. Уз подршку истинских пријатеља фудбала, попут Mozzartа, успјех им је загарантован.

 

 

Знају то и у Клубу малог фудбала Дервента чијим играчима је такође стигла нова Mozzart опрема.

 

 

„Задовољни смо новим тренеркама и драго нам је што је Mozzart имао слуха за наш клуб и што су нам изашли у сусрет. Нова опрема нам је подстицај за будуће утакмице и надамо да ћемо достојно представљати компанију Mozzart", поручује Милан Миљевић, предсједник КМФ Дервента, који на својим утакмицама често организује и хуманитарне акције.

 

 

Клуб су основали 2007. године и од тада се такмиче у првом и другом рангу футсала у Српској. Имају више од 40 играча који, током посљедње двије сезоне са новим руководством, биљеже одличне резултате. Тренутно се налазе у самом врху Прве футсал лиге Републике Српске.

 

 

Из дервентског прволигаша поручују да настављају вриједно радити и борити се на паркету, те на најбољи начин представљати свој град, али и компанију Mozzart која је постала пријатељ клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана