Владо Јагодић, тренер Слоге: Поносан сам на остварене резултате

Г.С.
Владо Јагодић, тренер Слоге: Поносан сам на остварене резултате

ДОБОЈ - Слога је остварила циљ и у дебитантској сезони изборила опстанак у Премијер лиги БиХ. Тренер Владо Јагодић преузео је екипу у веома тешкој ситуацији. У посљедњих 10 кола од могућих 30 освојио је 14 бодова. У посљедњем колу савладали су Борац 2:1, што им је осигурало да и наредне године играју елитни ранг.

- Потпуно смо подбацили у првом полувремену меча против Борца, било је примјетно да играмо у грчу на домаћем терену. У другом смо реално добро одиграли, дошли до побједе те остварили жељени резултат којим смо испунили завртани циљ. Слога је у дебитантској сезони остала у лиги БиХ, а из искуства знам да ће друга бити још тежа. Сигурно је да треба избјећи ситуацију да одлука о опстанку пада у посљедњем колу. Освојили смо 14 бодова у посљедњих 10 кола и можемо да будемо поносни на тај резултат. Заслуге за опстанак иду и мом претходнику Зорану Ћургузу, који је селектирао овај тим. Што се мене тиче већ сам предао извјештај о урађеном у протеклом периоду Управном одбору и разговараћемо наредних дана о плановима за нову сезону. Ако останем тренер припреме ће почети 19. јуна - истакао је тренер Владо Јагодић.

Управни одбор ће наредних дана донијети одлуку о тренеру, а након тога ће почети и са стварањем тима, јер већини играча истичу уговори, а обавезе према њима су испуњене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана