Vlado Jagodić, trener Sloge: Ponosan sam na ostvarene rezultate

G.S.
Vlado Jagodić, trener Sloge: Ponosan sam na ostvarene rezultate

DOBOJ - Sloga je ostvarila cilj i u debitantskoj sezoni izborila opstanak u Premijer ligi BiH. Trener Vlado Jagodić preuzeo je ekipu u veoma teškoj situaciji. U posljednjih 10 kola od mogućih 30 osvojio je 14 bodova. U posljednjem kolu savladali su Borac 2:1, što im je osiguralo da i naredne godine igraju elitni rang.

- Potpuno smo podbacili u prvom poluvremenu meča protiv Borca, bilo je primjetno da igramo u grču na domaćem terenu. U drugom smo realno dobro odigrali, došli do pobjede te ostvarili željeni rezultat kojim smo ispunili zavrtani cilj. Sloga je u debitantskoj sezoni ostala u ligi BiH, a iz iskustva znam da će druga biti još teža. Sigurno je da treba izbjeći situaciju da odluka o opstanku pada u posljednjem kolu. Osvojili smo 14 bodova u posljednjih 10 kola i možemo da budemo ponosni na taj rezultat. Zasluge za opstanak idu i mom prethodniku Zoranu Ćurguzu, koji je selektirao ovaj tim. Što se mene tiče već sam predao izvještaj o urađenom u proteklom periodu Upravnom odboru i razgovaraćemo narednih dana o planovima za novu sezonu. Ako ostanem trener pripreme će početi 19. juna - istakao je trener Vlado Jagodić.

Upravni odbor će narednih dana donijeti odluku o treneru, a nakon toga će početi i sa stvaranjem tima, jer većini igrača ističu ugovori, a obaveze prema njima su ispunjene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana