Владо Јагодић, шеф стручног штаба Слоге: Пораз не значи катастрофу

Д. П.
Владо Јагодић, шеф стручног штаба Слоге: Пораз не значи катастрофу

ДОБОЈ - Фудбалери Слоге у првој утакмици четвртфинала Купа БиХ поражени су на гостовању код Посушја са 2:3, а шеф стручног штаба Добојлија Владо Јагодић је нагласио да један пораз на значи катастрофу.

Слога је на стадиону “Мокри Долац” имала предност поготком Луке Божичковића у 17. минуту, а домаћин је погоцима Карла Каменара у 61. и Леонарда Петровића у 65. минуту стигао до преокрета. Најбољи стријелац Слоге Дејан Видић изједначио је у 70. минуту, а предност Посушју пред реванш сусрет донио је Андро Бабић, који је погодио у четвртом минуту судијске надокнаде.

- Од самог старта се видјело да смо дошли да се не залијећемо против екипе која је у три прољећна дуела остварила три побједе без примљеног гола. Чекали смо шансу и дочекали. Амбијент је био добар, као и терен, али ми је жао што нисмо били бољи у пољу при вођству од 1:0. То је кључ. Дозволили смо ривалу да направи преокрет у наставку, а онда смо дошли до изједначења. Да смо бар остали непоражени, али то игром нисмо заслужили – рекао је Јагодић.

Искусни стручњак је нагласио да његова екипа није испунила очекивања на средини терена.

- Противник је био доминантнији. Међутим, ово је само прво полувријеме. Истина, било би боље да смо извукли позитиван резултат. Изгубили смо, али пораз не значи катастрофу и вјерујем да се овај минус може надокнадити у другом сусрету - истакао је Јагодић и додао да је домаћин био коректан и да ће им у реваншу гостопримство покушати узвратити истом мјером.

Остали резултати првих сусрета четвртфинала Купа БиХ: Јединство (Бихаћ) – Зрињски (Мостар) 0:1 (Хрвановић 43), Широки Бријег – Вележ игра се 6. марта. Реванш сусрети четвртфинала најмасовнијег такмичења на програму су 13. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана